Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ALBERT GYÖRGYI/ 3

2009.02.10

Kép

 

Az utolsó, nagy visszhangot kiváltó tévészereplés

Albert Györgyi utolsó nagy televíziós szereplése a TV2 Hal a tortán című műsorában volt, alig két héttel ezelőtt. Játékostársai mély megdöbbenéssel fogadták az újságíró halálhírét. Rába Tímea zokogva idézte fel lapunknak utolsó beszélgetésüket.

– A múlt héten jelent meg egy címlap, amelyen Györgyi azt mondta: segítségre van szüksége! Azonnal felhívtam, és elmondtam neki, hogy én itt vagyok – mondta lapunknak a volt szépségkirálynő. – Nem akartam elhinni, hogy meghalt, amikor megtudtam a hírt, azonnal hívtam a mobilján, annyira reméltem, hogy beleszól. Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy rettenetesen sajnálom. De legfőképpen azt sajnálom, hogy senki sem segített rajta – tette hozzá Rába Tímea. – Megdöbbenve hallottam. Nagyon-nagyon sajnálom – mondta Hajdú Péter a könnyeivel küszködve.

– Az a baj… – folytatta volna Hajdú Péter, de képtelen volt befejezni a mondatot. – Nem tudok mit mondani – suttogta megrendülten. – Nehéz ilyenkor bármit is mondani – mondta Fásy Ádám, aki a főzőműsor egy hete alatt nagyon megszerette Györgyit.

– Egy nagy tehetséget vesztettünk el, nem tudok mást mondani, csak hogy borzasztóan sajnálom, és azt is, hogy az élet rossz irányba sodorta őt. Györgyi egyedül volt.

– Mély megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, nem találunk szavakat. Természetesen a TV2 valamennyi műsorában megemlékezünk Albert Györgyiről – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője. Albert Györgyi utolsó napja a televíziózás jegyében telt; nem csak este nyilatkozott volna az Aktívban, délelőtt a Szulák és más című talkshow felvételén járt mint meghívott vendég. A stábtagok elmondása szerint kimondottan jó passzban volt, vidáman és csinosan érkezett a forgatásra, és jókedvűen távozott onnan. Napközben betért törzshelyére is, a lakása közelében levő Gusto caféba is. A budai kávézó nem csupán Györgyi törzshelye volt, az ott dolgozók mindannyian nagyon kedvelték a riporternőt.

– Sokkal jobb barátunk volt Györgyi annál, mint hogy bármit is mondjunk a halálával kapcsolatban – mondta az egyik felszolgáló.


A videó forrása: tv2.hu

22 évvel ezelőtt a Magyar Rádióban kezdte karrierjét, de igazán ismertté külföldi sztárokkal készített interjúi tették.

Szenvedélybetegségéről és depressziójáról a Miért pont én? – A depresszió fogságában című könyvében, míg válásairól és szerelmi kudarcairól a Miért pont ők? – A férfiak fogságában című írásában vallott torokszorító őszinteséggel. Terveiben szerepelt, hogy felszámolja magyarországi életét, és Angliában kezd új életet...

Galsai Dániel: Nélküle én sem akarok már tovább élni

Galsai Dániel volt az utolsó férfi Albert Györgyi életében. Tizenhat éves barátságuk az idén augusztusban érett szerelemmé. Túl három váláson, az újra megtalálni vélt boldogságtól megrészegülve az újságírónő idén augusztusban tudatta a világgal: újra férjhez megy. Néhány héttel ezelőtt azonban Albert Györgyi meggondolta magát, felbontotta a jegyességet, és lefújta az esküvőt. A porig alázott publicista – aki a lapokból értesült arról, hogy menyasszonya nem szerelmes belé – azonban képtelen volt haragudni Györgyire. Szíve minden szerelmével szerette tovább, néhány nappal ezelőtt még szerelmes verset írt hozzá. Most pedig, hogy a szeretett asszony nincs többé, értelmetlennek érzi, hogy tovább éljen. Fekete nadrágban és fekete ingben, lelkileg teljesen összetörve érkezett menyasszonya, Albert Györgyi törzshelyéhez.

– Nem szeretnék élni – közölte Albert Györgyi halála után néhány órával Dániel elgyötörten. – Elvesztettem a legfontosabb embert az életemben, nem tudom, hogy mi lesz ezután. Két ember halt meg a mai napon – mondta kétségbeesetten.

– Azért jöttem ma ide, hogy beolvassak bizonyos embereknek, azoknak az állítólagos barátoknak, akik az évek során folyamatosan tönkretették Györgyit. De nem találtam itt senkit, úgy látszik, nem mertek idejönni. De üzenem nekik, hogy nézzenek tükörbe, és gondoljanak bele, hogy hány szöget ütöttek tanácsaikkal, egy-egy mondatukkal Györgyi koporsójába.

Szakításunk ellenére nagyon mély érzelmek kötöttek össze bennünket, és utolsó telefonbeszélgetésünkkor Györgyi azt mondta nekem: Dani, te buta vagy, hiszen tudod, hogy mi együtt fogjuk leélni az életünket. A táskámban még mindig ott van a gyűrű, amelyet az eljegyzésünkre vettem neki.

A napokban szerettem volna felhúzni az ujjára. Két nappal ezelőtt beszéltünk utoljára, akkor még nem volt semmilyen baja, boldog volt kettőnk miatt, úgyhogy fel sem merül bennem a gondolat, hogy esetleg kárt tett önmagában. Nem tudom, mi lesz velem, teljesen össze vagyok törve. Elfogadom azt a kiadói felkérést, hogy megírjam az én Albert Györgyi-sztorimat, hogy megörökítsem Györgyi életét, úgy, ahogy csak én vagy nagyon kevesen látták.


Schobert: Tegnap beszéltünk

Schobert Norbert az az ember, aki utoljára beszélt Albert Györgyivel. Az újságíró és a fitneszguru Szulák Andrea Szulák és Más című műsorának vendégei voltak, a felvétel után váltottak néhány szót.

– Nem hiszem el. Mélyen megvagyok rendülve. Tegnap találkoztam vele, ő volt az előttem lévő vendég – mondta Norbi. – Vékony volt, elegáns és nett, szépen ki volt sminkelve – tette hozzá, és azt is elmondta: Györgyi arca fehér volt, de nyugodt és kedves, szemében szomorúság bujkált. – Mondta, hogy itt a taxija, és elindult kifelé. Eszembe jutott, hogy elkérem a számát, és amikor utána akartam szólni, ő is visszafordult. Aztán legyintett egyet. Olyan volt, mintha némán azt mondta volna: Eh, minek? Hiszen úgysem beszélünk többet. Szinte búcsújellege volt ennek a pillanatnak – árulta el Norbi.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rare Old Indian Plant Resets Blood Weight

(ASconcobDiny, 2018.10.11 22:10)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/how-long-does-tadalafil-work/