Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EZ IS SZERELEM

2009.01.19
 

Kép Virtuális világ.......
és ami mögötte van..
....

Sokakat a kíváncsiság hajt ide, vajon milyen is egy társkereső oldal, esetleg egy barát ajánlotta megnézni, milyen a felhozatal, van aki konkrét céllal jön ide......társat, szeretőt, szerelmet keres.
És talál is....barátot, szeretőt, ritkább esetben szerelmet.
Sokan a valós életben visszahúzódó, félénk emberek.....itt nincs Kép arcod, másnak sincs, bármihez hozzászólhatsz, bármiről vitatkozhatsz, ábrándozhatsz, levetheted a  gátlásaidat, szebbnek, jobbnak mutathatod önmagad, hiszen legtöbben ki sem akarnak lépni ebből a világból.
 

A csalódás kisebb......egy-egy visszautasítás kevésbé sértő, megalázó, mint a valós életben, mondjuk egy szórakozóhelyen, ha megtetszik valaki.
Izgalmas.....hiszen egy monitor mögött ülve, néhány kattintás és elképesztően nagy számú úr, vagy hölgy közül lehet választani.

 

Kép Olyan képet alakíthatsz ki magadról, amilyet csak akarsz.....ha nem lépsz ki a valóságba, sosem derül ki az igazság.

Olcsó.....csak a havidíjat kell befizetni.....és már küldhetők a levelek korlátlan mennyiségben.
És máris kezdődhet az ismerkedés......némán....megjátszható érzések.....illatok és érintések nélkül.
És mint a húspiacon, lehet válogatni, hisz a választék óriási......lehet egyszerre több férfit/nőt hülyíteni, szédíteni.....egyszerre több férfivel/nővel ismerkedni....egyik a másikról úgysem tud.
Kép És minden nap jön valaki, egy újabb "arc", aki érdekesebb, szebb, titokzatosabb, kedvesebb,mint az előző 10-20.....és nincs megállás.
Ez így csak egy virtuális petting.....de sokan élvezik.
Pedig nem kell attól félni, ha a kiszemelt férfivel/nővel a valóságban találkozunk.....ja, hogy esetleg mégsem olyan, mint a képeken......több őszhajszála van..... több a ránca.....kicsit félénkebb.....néhány kilóval könnyebb vagy nehezebb, mint mondta (csak néhány kilóval, nem 30-cal),néhány centivel magasabb/alacsonyabb, nem olyan vicces, mint az az 500 Kép leveléből kiderül......viszont hallhatod a hangját, belenézhetsz a szemébe.....érezheted az illatát..... megérintheted.....láthatod, ahogy nevet(nincsenek hangulatjelek).....akkor és ott csak ti vagytok......hiszen nem áll sorba még 10-20 férfi/nő......mint a leveleknél, hiszen ott várni kell a sorunkra......hiszen annyi a válaszra váró férfi/nő......
És mi lesz, ha mégsem jövünk be egymásnak?????Semmi......beszélgettünk egy hús-vér emberrel, megismerjük az igazabb arcát.....és elbúcsúzunk, hazamegyünk....visszaülünk a gép elé, és jöhet a sorban következő férfi/nő.
És sokan inkább azt mondják, minek lépjek ki ebből a virtuális világból...

 

Kép

 

 
 jó éjszakát

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.