Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYÜMÖLCS

2009.01.31
Ön milyen gyümölcs?  

Ön szereti a gyümölcsöket?Mondd meg, milyen gyümölcsöt szeretsz - megmondom, ki vagy!

Szereti a gyümölcsöt? A zamatos gyümölcskelyheket, a friss salátákat, a szárított, fagyasztott, édes, isteni gyümölcsöket? A finom, frissítő, frissen facsart gyümölcsleveket? Boldognak, életerősnek és kreatívnak érzi magát? Gondolta volna, hogy ezek a dolgok összefüggenek? Az elfogyasztott ételnek, italnak nagyobb hatása van ránk, mint gondolnánk! A gyümölcsök szimbolikus jelentést hordoznak magukban, melyek sokmindent elmondanak személyiségünkről.

A gyümölcs életelixír

A gyümölcs a bujaságot, termékenységet, bőséget és az életörömöt szimbolizálja. A gyümölcsimádók minden egyes harapással új életet, vitalitást és kreativitást nyernek, ami boldoggá, életerőssé és alkotó szelleművé teszi őket. Ezeket az előnyös hatásokat kihasználják a munkájukban, és sikereket érnek el – hacsak nem túl lusták. Ezenkívül pedig kellemes és hűséges társak az életben.

Az egyes gyümölcsök árulkodnak személyiségünkről. Válassza ki a kedvenc gyümölcsét, és nézze meg, mit mond el Önről!

Az eperszerető férfi könnyen esik szerelembeAz eperszerető férfi könnyen esik szerelembe

Aki szívesen fogyasztja az epret, az beszélgetéseiben őszinte, és jó hallgatóság. Ugyanakkor híján van a humorérzéknek, amitől túl komolynak tűnhet. Az eperrajongó férfi gyorsan szerelmes lesz, és könnyen kezd kapcsolatot, míg a nők kevésbé határozottak, és sokáig keresik a megfelelő partnert.

Aki az almát kedveli, azt kihasználják

Ha az Ön kedvence az alma, akkor valószínűleg konzervatív az életfelfogása, a munkában pedig gyors, agilis és energikus. Sokan kihasználják, mert túlságosan jólelkű és hiszékeny, jóllehet öntudatosnak próbál mutatkozni. Ha szerelemről van szó, meglehetősen óvatos, és nehezen kötelezi el magát egy érzelmi kapcsolatban.

Az őszibarack hívei jó társak

Aki ezt a lédús gyümölcsöt fogyasztja legszívesebben, az magasra teszi a lécet, amikor barátokat választ. Ugyanakkor akit egyszer a bizalmába fogad, ahhoz hűséges. A szerelemben is igényes, de jó házastárs és felelősségteljes szülő. Ha az üzleti életben lehetőség mutatkozik arra, hogy megmutassa képességeit, és munkaadója kitart mellette, igen sikeres lehet a szakmájában.

A sárgabarack vezető típusra utal

Ha Ön ezt az illatos gyümölcsöt favorizálja, akkor minden bizonnyal jó orra van az üzlethez. Mivel társasági ember, és a kommunikációs készségei nagyon jók, gyakran tölt be vezető szerepet egy csoportban, és mindig barátok veszik közül.

A sárgabarck kedvelőinek partnere központi szerepet tölt be az életében, és nem okoz Önnek problémát, hogy társat találjon magának.

Aki narancsot eszik, az jó az ágyban

E déligyümölcs rajongói alázatosak és szorgalmasak. A szerelemben passzívak és racionálisak, bár az ágyban igen szenvedélyesek. Szexuális ösztöneik tehát igen erősek, de nagyon gyorsan ki is fáradnak.

A banánfogyasztó türelmesA banánfogyasztó türelmes

Aki leggyakrabban banánt majszol, az türelmes és kitartó. Ha nehéz, kihívást jelentő feladatok elé állítják, a legjobbat hozza ki magából. Ha megtalálja a megfelelő partnert, őrülten szerelmes lesz, és azt hiszi, örökké fog tartani. Mivel nagyon kellemes ember, ő az, aki megteremti a meleg családi légkört.

Óvatos meggyrajongók

Ha a gyümölcsök közül a meggy a szíve csücske, az arról árulkodik, hogy Ön nagyon figyelmes, élete hétköznapi feladatait pedig igen lassan végzi. Nem nagyon van humorérzéke, és félénk is, ezért túlságosan óvatos a szerelemben.

Aki fügét eszik, az tüzes

Ez az édes gyümölcs a heves vérmérsékletű és taktikus emberek kedvence. Kiváló memóriával és igen erős libidóval rendelkeznek. Az öregedés nem nyugtalanítja őket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.