Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ANGYALOK KLUBJA -Üzenetek

2009.02.25

 

743.gif

 

Szeretnék angyalként az emberek lelkébe látni,
egy pillanatra megérinteni őket,
s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat,
s cserébe az enyémet adni,
átélni minden élményüket,
s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen
egyedül vannak,
csókot adni nekik,
de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s
örülni, amikor csak lehet,
hiszen ez a legtöbb,
amit egy angyal megtehet.


,,Ha nézed a világot,

a világ visszanéz.

Azt mondod: Összevisszaság.

Ő feleli: Teljes egész.''

 

1127290389.gif 

ANGYALOK  ÜZENETE

 

 

Megfújta a harsonát, nekünk embereknek üzen

A Biblia szerint az angyalok szolgáló szellemi lények, akiket Isten arra teremtett, hogy az ő akaratának engedelmeskedjenek. Az Úr angyalainak feladata: Isten dicsérete és imádata, parancsolatainak végrehajtása, isteni üzenetek továbbítása, hívő emberek szolgálata, különösen a gyermekek képviselete, védelme. Közreműködnek Isten terveinek és ígéreteinek megvalósításában.

 

El Gréco: Angyali üdvözlet

A főalak Mihály Őrangyal

 

Fénnyel teli napokat kívánok Neked!

 

 

               

 

 

Az Angyalok hierarchiája.

Az elementálok és a dévák is az Angyali hierarchia részei.

Az Angyalokat különböző rendekbe sorolhatjuk a feladatkörük és erősségük szerint.

A legalacsonyabb rendű lények az elementálok. Ezek az emberek szeme előtt megjelenhetnek: ködszerű foltok, felvillanásokban vagy különböző színes alakzatokban.

Továbbá közéjük sorolhatóak a törpék, manók, tündérek, szilfek (légi szellemek), szalamandrák (tűzszellemek), illetve a sellők (vízi szellemek) csoportja is.
Az elementálok szoros kapcsolatban állnak a természettel és az elemekkel.

A dévák fejlettebb elementálok, feladatuk: az évszakok felügyelete, a folyók és hatalmas erdők védelme, de megtalálhatóak szent kegyhelyek, szent épületek és különböző szent helyek környékén is.

Egyes Angyaltörténészek szerint három kategorikus szférába sorolhatóak az Angyalok.

Az első szféra Angyalai a legközelebb állnak Istenhez, s mennyei tanácsadóként szolgálnak:
Ők a Szeráfok, Kerubok és Trónusok.

A Szeráfok: a legfelső Angyalcsoport, így legközelebb állnak Istenhez. Isten trónját körülvéve különböző hangokkal és a szférák zenéjével dolgoznak. Egyfolytában Istent dicsőítik s így a hangok segítségével egyensúlyban tartják a bolygók mozgását és a mennyeket.
Az Ótestamentumban lángoló teremtményekként írják le őket, mert ők a szeretet Angyalai, és lángolnak a szeretettől.

A Kerubok a második csoport Angyalai. Isten akaratát közvetítik minden síkon, azaz a mennyek krónikusai. Ők a bölcsesség angyalai, és a mennyek küszöbének őrei is, valamint a Frigyláda őrzőiként is ábrázolták őket. A Kerubok a Napból, a Holdból és a csillagokból sugárzó fény őrzői, nevük pedig imádkozót vagy bölcsességet jelent.

A Trónusok a harmadik helyen állnak a rangsorban, és ők a bolygók őrzői, más néven Ofanimok. Minden bolygónak saját trónusa van - a mi bolygónk Őrangyala a Föld Angyala. Sokszeműként és kerékként is ismertek, mert Isten trónusa körül hajtják kocsijukat, és mert befolyásolják kerekeinket, azaz csakráinkat. De hídként is szolgálnak az ember, az angyalok és Isten között, így összekötve az eget és földet.
Azoknak az Angyaloknak akiknek EL-re végződik a nevük szükségük van egy Ofanimra, hogy földi világunkban kifejthessék az erejüket.

A Mennyek őrzői az Irinek

A második szférához tartoznak az Uraságok, Erősségek, Főhatóságok.

Az Uraságok a náluk alacsonyabb rangsorban lévő Angyali csoportoknak a kormányzói és szabályozói. Feladatuk, hogy tanácsokkal lássák el ezeket az Angyalokat. Az ábrázolásokon jobb kezükben arany pálcát tartanak, a bal kezükben Isten Pecsétjét.

Az Erősségek az ötödikek az Angyalok rangsorában. Két angyal közülük jelen volt Jézus Mennybe menetelénél. A csodák és az áldások Angyalainak tartják őket. Az Isteni fényt képesek hatalmas erővel sugározni, ezért gyakran utalnak rájuk ragyogó vagy fényes jelzővel.

A Főhatóságok a hatodik helyet kapták az Angyalok között. Ők felügyelik a halált, a születést és az újjászületést. E csoport tagjai vezetik az Akasha krónika feljegyzéseit. Az Akasha krónika a szellemi világban lévő minden tudás kalendáriuma, melyben leírva megtalálható a lélek fejlődése során előforduló összes cselekedet és gondolat. Azonkívül megvédik lelkünket a gonosz lényektől, és bosszút állnak a világban munkálkodó gonoszokon.

 

A harmadik szféra Angyalai a FEJEDELEMSÉGEK  (az uralkodók, törzsek, népek békéjére felügyelnek : ŐRANGYALOK (főangyalok), és ARKANGYALOK.

Gabriel Őrangyal

Az utóbbiak a mindennapi élet során segítik az embereket. Ők állnak legközelebb az emberekhez, és ők közvetítik Isten parancsait.Az őrangyalok tehát az embereket szolgálják, de csak azokkal tudnak kapcsolatba lépni, akik maguk is hisznek a saját pozitív energiájukban. Ha folyton azt hajtogatjuk, hogy „olyan szerencsétlen vagyok!", „nekem soha semmi sem sikerül!", az angyalok nem tudnak támogatni minket. Gondoljunk csak arra, hogy mi minden megtörténhet velünk, ha optimistán állunk a dolgokhoz. Megidézésével, azaz ha erősen koncentrálunk rá, vagy fohászkodással szinte bármit kérhetünk tőle, hiszen a javunkat akarja. Azonban azzal számolnunk kell, hogy csak olyan dologban fog támogatni, ami nem számít követelőzésnek. Például ha párkapcsolati problémánk van, kérhetjük tőle, hogy álljon mellénk a viszonyunk fejlődésében, de azt már nem, hogy holnap sodorja utunkban a nagy őt, aki elvesz feleségül, vagy hogy a hétvégén nyerjünk a lottón. Az életfeladatainkat ugyanis nem kerülhetjük el az őrangyalok által, csak megkönnyíthetjük őket. Minden magasabb rendű szellem, így az őrangyalok is szigorú erkölcsi törvények szerint élnek, amiket mindenek fölött betartanak. Ha azt szeretnénk elérni, hogy segítőnk a mi kedvünkért megszegje ezt a szabályrendszert, bizony csalódni fogunk. Hazugságokban, csalásokban nem állnak mellénk. Az anyagiassággal például olyan vastag falat emelhetünk közénk és a magasabb rendű szellemi világ képviselői közé, ami elzár attól, hogy valaha is magunkénak valljuk támogatásukat.

 

Jó tanácsok őrangyaloktól:

1. Ha félsz, nem élsz.
2. Csak az talál vissza, akit elengedsz.
3. A szeretet minden baj ellenszere.
4. Nem az a lényeg, ami történt veled, hanem amit tanultál belőle!
5. A kevesebb olykor több!
6. Ne csak nézz, láss!
7. Tarts magad körül rendet, és az is megtart téged!

 

Mi okozza a meditációkkal kapcsolatosan a legnagyobb problémát?  A legtöbb embernek  a vizualizáció.
Akinek nehezen vagy egyáltalán nem megy a vizualizáció, azoknak az  ilyen videók segíthetnek.
Az Angyali meditációk hallgatása során könnyebben befogadóvá válsz az angyalok szerető segítségére. Közben pedig a problémáid is elkezdenek megoldódni, egyre jobban megérted az angyalok üzeneteit ...

 

 

 

Különleges helyek, ahol tündérek élnek

 

 

A hiedelem szerint a tündérek léteznek, és itt élnek a világunkban: a régi magyar néphit Erdélyt és Csallóközt tartja a tündérek lakhelyének. A következőkben egy csokor olyan helyet mutatunk be, ahol - az ott élők szerint - találkozhatunk a tündérekkel.

 
A tündérek gyermekkorunk meséinek kedvenc szereplői. A mindig vidám kis lények a legenda szerint őrzik, boldogítják, vagy épp nehezebbé teszik életünket. vagy épp nehezebbé teszik életünket. A tündérek szeretik a néptelen helyeket, a sziklás és köves területeket, így kedvelik az elhagyatott várakat, romokat és a templomok környékét is előnyben részesítik.
 
 
 
A   tündérek szeretik a néptelen helyeket, a sziklás és köves területeket, így kedvelik az elhagyatott várakat, romokat és a templomok környékét is előnyben részesítik.
 
 
 
A szomorú Déva vára a természeti rezervátumként működő Várhegyen fekszik. E kicsiny, és kevésbé jelentős vár vonzereje éppen abban rejlik, hogy magányosan áll, mit sem törődve az idővel. Épp ezért válik a romantikus történetek szereplőjévé, és a tündérek kedvelt lakhelyévé is.
 
 
 
 
 
Bálványos vára a szakértők szerint már a XI-XII. század óta áll. A legenda szerint ebbe az ősi várba rejtőzve áldoztak pogány hitüknek az itt élők. A hegy legmagasabb pontján áll az Öregtorony, amely a legrégebbi épületrésze a várnak, és egyben a legmisztikusabb is.  
 
 
 
A Karcsán található Tündérek templomát a hiedelem szerint tündérek építették. Ez egy román stílusú templom, amely a XII. századból származik, olasz és francia hatásokat mutat kőfaragásain. A legenda szerint megpillanthatjuk a tündéreket, ha elég figyelmesek vagyunk.
 
 
 
 
 
A kovásznai Tündér Ilona vára festői környezetben, az. ún. Várhegyen található, amely a Kárpátok vonulatának egyik előhegye. A Tündér-völgyben található romok romantikus hangulatúak és elvarázsolnak, ha köztük jársz.
 
 
 
 
 
A Kunszigeten található Tündérvár maradványai régóta foglalkoztatják a környékbelieket. A régészek megállapították, hogy az épület hajdanán egy erőddel kiegészített kikötő lehetett, és a néphiedelem szerint tündérek építették, akik még néha ma is felbukkannak.
 
 
 
 
 
Velemen található a Szent Vid-kápolna, amely a környék jelentős búcsújáróhelyének számított. Különleges környezete szinte mesebelinek számít, és az itt található tárgyi emlékek a kelták ősi jelenlétét támasztják alá.
 
 
 
 

 

Ha van kedved, látogass el valamelyik helyre, teríts le egy pokrócot, készíts ki egy kis süteményt és teát magadnak, kényelmesen helyezkedj el és várj türelemmel, hátha meglátod a tündérek mesebeli világát. 

 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Шлюхи Краснодара

(Amuellit, 2018.10.13 04:37)

<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Шлюхи Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд проституток в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Дешевые шлюхи Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/>Интимные знакомства Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-irkutska.ru>Проститутки Иркутск</a>
<a href=http://prostitutki-perm.ru>Проститутки Перьми</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi>Проститутки Казани</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/individuals/>Индивидуалки Казань</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/>Секс знакомства Казани</a>
<a href=http://penza-dosug.ru>Проститутки Пенза</a>
<a href=http://girls-ufa.ru>Шлюхи Уфы</a>
<a href=http://girls-msk.ru>Шлюхи Москвы</a>
<a href=http://dosugspb24.ru>Проститутки Питера</a>
<a href=https://top.girls-nsk.ru>Шлюхи Новосибирска</a>