Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jósolj hópelyhekből

2011.12.16

Akár párkapcsolatban, akár egyedül élsz, nyugodtan kipróbálhatod a hópehelyjóslást. Gondolj a téged foglalkoztató kérdésre és kattints arra a hópehelyre, amelyik a legjobban vonzza a tekintetedet. A válaszból megtudhatod, mire számíthatsz a jövőben.

 

   

  

   

  

 

 

18_lead.jpg

 

 

Bak

A Bak csillagjegy december 22-től január 20-ig tart. A Bak föld jegy, uralkodó bolygója a Szaturnusz. Az eukaliptusz és a vetiver uralkodó bolygója szintén a Szaturnusz, és mind a tiszta eukaliptusz, mind a földes, fás vetiver kitűnő választás a Baknak.

 

29_lead.jpg

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről,

ha kiválasztod, melyik jegyben születtél


Kakas

A Kakas az elfogulatlanság jegyében született. Sziporkázóan színes egyéniség, aki aprólékos gondossággal végzi feladatait. Kiváló szervező, s ha csak teheti, jó előre eltervezi és összehangolja teendőit. Rendkívül értelmes, és többnyire igen művelt. Humorérzéke remek, és kiváló szónok. Szeret beszélgetni, vitatkozni bármilyen témáról. Ami a szívén, az a száján, és néha kiszámíthatatlanul viselkedik. Anyagi ügyeit nagy hozzáértéssel intézi, ügyes befektető. Szerfelett becsvágyó, és nagy álmodozó. A bírálatot nehezen viseli, és nem tűri, ha dolgaiba avatkoznak. Néha kicsinyes, és gyerekesen ragaszkodik elképzeléseihez – ezt ellensúlyozza, hogy a végsőkig tisztességes és megbízható. Az élet mindig pezseg körülötte, rengeteg barátja van, egyszerre több klubnak, egyesületnek is tagja. Sokra viheti az életben, ha képes féken tartani indulatait.


Fém-Kakas: 1921, 1981

Lelkiismeretesen, szorgalmasan dolgozik, céltudatos és optimista. Időnként kissé nyers modorú, meg kéne tanulnia, hogy ne ragaszkodjon mereven az elképzeléseihez. Üzleti ügyeiben határozottan, okosan, néha csalafintán jár el. Hűséges, jó barát, aki sokat fáradozik a közjó érdekében.


Víz-Kakas: 1933, 1993

Megnyerő modorával könnyen rábír másokat az együttműködésre. Értelmes, művelt, szeret beszélgetni, vitatkozni. Látszólag végtelen energiával rendelkezik, megállás nélkül tud dolgozni, hogy elérje, amit akar. Ám legalább ilyen kitartóan képes jelentéktelen apróságok miatt aggódni. Közvetlen, jó humorú ember, amiért sokan csodálják.


Fa-Kakas: 1945, 2005

Becsületes, megbízható, komoly ember, magasra állítja magának a mércét. Ambiciózus, de szívesen dolgozik csapatban. Az életben többnyire sikeres, de hajlamos elakadni a bürokrácia útvesztőiben. Érdeklődése széles körű, szívesen utazgat. Családjával és barátaival igazán és komolyan törődik.


Tűz-Kakas: 1957

Elképesztő akaratereje, kiváló szervezőkészsége rátermett vezetővé avatják. Hatásosan irányít, de nyers szókimondásával gyakran megbánt másokat. Hajlamos rá, hogy figyelmen kívül hagyja beosztottai véleményét, sokan kőszívűnek hiszik. Ha kedvesebben viselkedne, legvadabb álmait is felülmúlnák a sikerei.


Föld-Kakas: 1909, 1969

Elmélyült, éles elméjű gondolkodó. Hatékonyan intézi ügyeit, főleg az üzleti szférában mozog ügyesen. Figyelmét szinte semmi sem kerüli el, és kitartóan halad a célja felé. Munkabírása hatalmas, szorgalmáért, kitartásáért becsülik. Általában értő műbarát, és mindennél jobban érdeklik szerettei dolgai.

 

Az adventi időszak kicsit arról is szól, hogy befelé forduljunk, és önvizsgálatot tartsunk. Az év vége a szeretet időszaka, amikor mindenki egy lépést tehet azért, hogy jobb emberré váljon.

 

Bak

A sikerhez vezető utat te nagyon jól ismered, és pontosan tudod, hogy mennyi erőfeszítésre és küzdelemre van szükség ahhoz, hogy az ember előre jusson. Éppen ezért kialakult benned egy túlzott szigorúság. A maximális teljesítményt az élet minden területén magadtól is és másoktól is megköveteled. Pedig a magánéletben jobban tennéd, ha kicsit lágyabb lennél, és magadnak is megengednél egy kis lazaságot. Otthon már nem kell teljesíteni senkinek, ott a szereteté a főszerep. Légy érzékenyebb és érzelmesebb a pároddal, és ne nyomaszd az állandó elvárásaiddal.

Adventi jó tanács: Ne légy túl szigorú se magadhoz, se másokhoz!


Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

 

 

14930.jpg

 

A csillagok üzenete 2012-re - Neked

Új év – új élet! Annyiszor megfogadtuk már, hogy jövőre minden másképp lesz. Legyen a 2012-es év valami egészen más… Gondoskodjunk róla, hogy teljesebb legyen az életünk… 2012-es előrejelzésünk segítségével talán könnyebben meg lehet valósítani a terveket.

 

BAK

A 2012-es év kulcsszava a változás. Változás a személyes külső megjelenésedben, a környezetedben egyaránt. Pozitívan állsz ahhoz, amit csinálsz, és ez „megfertőzi” a hozzád közel álló embereket. A gondolkodásod és hozzáállásod megváltozása ékes bizonyítéka lesz sikereidnek. Az egész év az önkifejezésről szól. Új szenvedélyeid, hobbijaid lesznek, pl. festészet, költészet és színészet. Családod minden törekvésedet támogatja majd. Az év első felében olyan emelkedett állapotban leszel, ahol nem vagy képes eldönteni, hogy az adott dolog sikeres, vagy éppen kétes kimenetelű lesz-e.

Január, szeptember, és október nehéz időszak lesz. A munkahelyeden feszültség várható és a kollegák nem állnak melléd. Az elvárás szintje emelkedik vezetői szinten, és a stressz egészségügyi problémákat is okozhat hosszú távon. Az év második felében új perspektívába kerülsz. A szerencse is melléd áll, ez lottónyereményt vagy busás öröklést is jelenthet. A szerelem a levegőben lóg, és sok magányos Bak szülött talál párt. Szakításokban is lehet részed, de ez nem lesz túlzottan megviselő. Új tag lép a családba, novemberben és decemberben. Egészében véve ez az év teli lesz „árral és apállyal” - ezt jósolja a 2012-es Bak horoszkóp.

 

 

Kattints arra a csillagjegyre, amelyben születtél, és megtudod, mit jósolnak számodra a csillagok a 2012-es évre!

 

 

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.